PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Script Installation

Reply
 
Thread Tools
Old 04-11-2005, 07:07 AM   #1
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
No results after the crawl

I have crawled three sites and the search results after the crawl keep saying no results.

http://www.sharedfeed.com/phpdigcrawler/search.php

Hosts : 3 Entries
Pages : 155 Entries
Index : 0 Entries
Keywords : 0 Entries
Temporary table : 0 Entries
GunMuse is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 10:34 AM   #2
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
What version of PhpDig are you using?
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 12:41 PM   #3
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
latest

Clean install first time.
GunMuse is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 12:41 PM   #4
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
should I downgrade?
GunMuse is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 08:20 AM   #5
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
did you forget about me?
GunMuse is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 09:18 AM   #6
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
What version of PhpDig are you using, as in what version number? Also, do you meet the requirements for the version you are currently using? The requirements can be found on this page.

BTW, please check my sig. Thanks.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 01:41 PM   #7
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
Way ahead of you I downgraded to the stable 1.8.7 with no problems crawling and resulting like a champ now. 1.8.8 rc1 is buggy. I would of liked to help on the debug but just don't have the time right now. I did the install twice (BTW some language needs cleaned up in the instructions not all servers allow 777 folder options.) Simple things like the location of the Config would of been nice not that it was hard to find I just know the problems when dealing with a "wide variety" of expertise.

I own my Servers so requirements is never an issue for me.

1.8.7 is running with php 5.04 and Mysql 4.1.10a on Linux enterprise.

Now that I have had a day to play I have other questions but I will post them in the proper areas.
GunMuse is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 04:05 PM   #8
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Can you try PhpDig 1.8.8 RC1 using PHP 4.3.11? There was another post about possible problems with PHP 5+ and PhpDig 1.8.8 RC1, probably something related to UTF-8 in PhpDig but not sure yet.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 05:57 PM   #9
GunMuse
Green Mole
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 24
If it doesn't work with 5.04 the problem is not the php. Most major server farms will be on php5.0.4 this month I was reading where it will be the standard php install on all new machines.

Downgrading php would mean that I would lose XML capabilities from php5.0 I would be happy to set you up a testing account for you play with. I put this system into production use already. It was that simple to setup. There are a few annoyances in the administration area. I had to go insane with character stripping to make it XML compliant and still have one character cracking the XML that I can't find but I am getting a full search feed 99% of the time output in XML.
GunMuse is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
never ending crawl oehk Troubleshooting 0 12-12-2006 05:34 AM
CRAWL - SPDIER A WHOLE WEBSITE mahesr The Mole Hole 0 11-01-2006 09:43 PM
crawl my website only hula Troubleshooting 0 08-29-2004 03:37 AM
Crawl mutiple urls Jeff How-to Forum 4 02-03-2004 06:59 PM
developing crawl.net aguss The Mole Hole 0 11-12-2003 05:55 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.