PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Mod Requests

Reply
 
Thread Tools
Old 03-26-2004, 02:15 PM   #1
firestarter
Green Mole
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 8
2 or more Spiders

I have setup 2 times on the same server. I want the 2 Spiders to fill one Database.

i have setup an new table called tempspider2.

Ok but now i dont know whre to change the Script from the 2nd Spider to let it fill the tempspider2.

Hope you understand my bad english

Thanks!
firestarter is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2004, 03:25 AM   #2
firestarter
Green Mole
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 8
uuuh, wrong Forum. Perhabs someone can move it to the HowTo Forum.

*sorry*
firestarter is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2004, 12:59 PM   #3
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Hi. Perhaps try the code in this thread.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spiders just the first page Leitmann Troubleshooting 0 05-11-2006 05:47 AM
Multiple Spiders jmitchell How-to Forum 3 12-16-2004 05:43 PM
Locked one of my spiders? megabaz Troubleshooting 4 10-23-2004 05:37 PM
1.8.3 spiders slow, 1.6.3 spiders same site fast Wayne McBryde Troubleshooting 0 09-21-2004 08:10 PM
Multiple spiders tryangle How-to Forum 3 04-24-2004 03:43 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.