PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 11-14-2005, 07:06 PM   #1
afrim_05
Green Mole
 
afrim_05's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Philippines
Posts: 3
Exclamation Indexing problem...

I transferred the root directory of my apache web server and also the phpdig folders, then after that, when i tried to index a web page for our site in the Admin Panel it resulted to :

Spidering in progress... [Stop spider]
Optimizing tables...
Indexing complete !

and going back, the database status are:

Host : 1 entries
Pages : 0 entries
Index : 0 entries
Keywords : 0 entries
Temporary Table : 0 entries

I couldn't seem to find the answers to the forum...cud anyone help how to fix this bug!

Thanks,

AFRIM
afrim_05 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2005, 03:10 AM   #2
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Maybe load balancing: check this thread.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2005, 07:49 PM   #3
afrim_05
Green Mole
 
afrim_05's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Philippines
Posts: 3
I had made changes into the config.php file and still no changes in the result when I do the indexing of the pages as you had emailed to me. My last resolve was that I reinstall phpdig into the server several times but it turned out the result to be the same when its finished:

Spidering in progress... [Stop spider]
Optimizing tables...
Indexing complete !

What seems to be the problem? I already followed the instructions on the installation. By the way I am suing phpdig-1.8.7 and am running this on a FreeBSD 5.4 OS with apache2, Php and Mysql with Phpmyadmin...

Hope you cud help me get thru this...

AFRIM
afrim_05 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2005, 03:51 AM   #4
em286
Green Mole
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
try this
http://www.phpdig.net/forum/showthre...=9135#post9135
em286 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with indexing Raghavendra Script Installation 3 09-25-2006 08:52 PM
Indexing problem deshaye7 Troubleshooting 1 06-01-2005 06:57 AM
Yet another indexing problem sbhikes Troubleshooting 4 05-17-2004 10:20 AM
indexing problem outside localhost onlytrue Troubleshooting 2 03-18-2004 12:46 AM
indexing problem?? Chris2 Troubleshooting 2 02-21-2004 07:23 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.