PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 03-06-2005, 04:01 PM   #1
remc
Green Mole
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Problems running command line

Hi, I can index my site fine from the web interface, but when it comes to the command line, nothing happens. As in, I type in the usual php -f spider.php forceall > spider.log (php is in my path and i'm running it from the admin/ directory), and it immediately exits from the spider.php script. When I check the spider.log file, it's blank. Any suggestions? I'm running phpdig 1.8.7
remc is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2005, 08:38 PM   #2
remc
Green Mole
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Okay, I've basically narrowed it down to a problem with calling mysql_connect in includes/connect.php. The problem seems to be that it just isn't coming back from this functional call. I tested by putting echo statements before and after this call. Only the one before showed, and the script broke after that. Anyone else have this problem? Apparently I'm running php v4.1.2
remc is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2005, 08:34 AM   #3
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Check the the following are set correctly in the connect.php file:
Code:
    define('PHPDIG_DB_PREFIX','<dbprefix>');
    define('PHPDIG_DB_HOST','<host>');
    define('PHPDIG_DB_USER','<user>');
    define('PHPDIG_DB_PASS','<pass>');
    define('PHPDIG_DB_NAME','<database>');
Note that the angle brackets should not remain in the constant definitions.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
command line using winxp mrgee Troubleshooting 1 11-03-2004 02:20 AM
Problem running spider from Command Line joshuag200 Troubleshooting 17 09-13-2004 07:57 PM
Command Line entry and nothing happens aslan Troubleshooting 6 08-27-2004 03:19 PM
problems indexing command line vs. admin panel obottek Troubleshooting 1 04-10-2004 03:01 PM
Indexing by command line... Canadian How-to Forum 4 01-04-2004 06:44 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.