PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Bug Tracker

Reply
 
Thread Tools
Old 07-11-2004, 02:26 PM   #1
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
Another: links found : 1

This is my 2nd time installing this script... the first time about 3 months ago I came across the same problem, after a reinstall it seems to work fine... now I'm having the same problem again on a different site... there's something fishy about this script.. it's inconsistent for some reason...

my old post on april 9th
http://www.phpdig.net/showthread.php?s=&threadid=792

- i'm on apache
- safe_mode = off
- allow_url_fopen = on
- robots.txt:

User-agent: *
Disallow:

- define('LIMIT_DAYS',0);
- define('USE_IS_EXECUTABLE_COMMAND','0');

what does this prove? That phpdig's core code has something faulty within it that's causing problems... even a seasoned user is having difficulty with the script... i'm going to try to reinstall it again and see if that'll work...
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 02:29 PM   #2
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
I reuploaded the script.. reinstalled.. same problem..

SITE : http://www.mysite.com/
Exclude paths :
- @NONE@
1:http://www.mysite.com/
(time : 00:00:06)

No link in temporary table

--------------------------------------------------------------------------------

links found : 1
http://www.mysite.com/
Optimizing tables...
Indexing complete !
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 02:41 PM   #3
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
another update.... i indexed from my old site and it indexes my 2nd site just fine... so it proves my new site server setting is correct.. the problem lies w/in the script... and it needs to be fixed
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 02:45 PM   #4
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
i tried indexing from my new site to my old site.. and it can't index my old site.. another proof that something is wrong w/ the script
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 03:29 PM   #5
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Hi. Without knowing what sites you are talking about to investigate further, I can only surmise that maybe you have the same issue as in this thread?
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 04:01 PM   #6
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
read it.. very interesting.. but I don't think I have the same problem because I can't even index other sites?
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 04:17 PM   #7
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
here's my phpinfo if it helps any
Attached Files
File Type: zip info.zip (7.1 KB, 11 views)
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 05:01 PM   #8
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
update... i copied the working script from my old site.. changed the settings to my match my new server.. and still same results.. links found: 1

so this suggests something is wrong with my server.. it also shows the script is inflexible in the way it works... still toiling along...
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 07:04 PM   #9
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Maybe you are being affected by this? Anything showing in your error logs?
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 11:43 PM   #10
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
update.. i found that the server is interpreting all the quotes into /"

so.. all the images links are bad because it's like www.mysite.com/"/images/picture.jpg/"

but should it should be www.mysite.com/images/picture.jpg

that's a pretty ****ty problem.. anyone seen this problem before?
also the mysql admin tool for my host is horrible... i had to cut & paste and manually enter the db script one command at a time.. it couldn't even handle multiple commands! this is coming from www.aplus.net - don't sign up with them!

their speed is fast though.. anyone have any recommendations on other hosts? i'm about to give up on them and cancel my account
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2004, 12:17 AM   #11
majestique
Green Mole
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
update.. FIXED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
how? who? where?
php.ini

so i searched google for "php apache slash quotes"
and found this
http://www.webmasterstop.com/tutoria...c-quotes.shtml

i left magic_quotes_gpc on but magic_quotes_runtime off(which was originally on for me)
so that's what's causing the problem!

so now the script spiders fine..
charter ... can you put a thumbs up for me? Thanks =)

thanks for all your patience..
majestique is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2004, 01:19 AM   #12
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Hi, and good find! If you want to keep magic_quotes_runtime on, then in the PhpDig config file find:
PHP Code:
// turn off magic_quotes_sybase for escaping purposes
@ini_set("magic_quotes_sybase","0"); 
and replace with:
PHP Code:
// turn off magic_quotes_runtime for escaping purposes
@ini_set("magic_quotes_runtime","0");
// turn off magic_quotes_sybase for escaping purposes
@ini_set("magic_quotes_sybase","0"); 
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No links found... pwoc Troubleshooting 0 11-10-2004 09:05 PM
No links found antoonvdr Troubleshooting 0 10-10-2004 07:19 PM
0 links found, yes, another one juzzi Troubleshooting 5 07-05-2004 08:31 AM
links found : 0 w/ example squatty Troubleshooting 3 06-21-2004 06:00 AM
Links found: 1 CafeenMan Troubleshooting 10 05-12-2004 09:35 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.