PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 06-01-2005, 12:26 AM   #1
deshaye7
Green Mole
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Red face Indexing problem

hello , sorry to open this kind of question but unable to read previous answer :

i install phpdig on my webserver
unix solaris 8/apache/mysql/php

it seems to install correctly but
when i try to index my intranet site (which is on the same server)
i got the result :

SITE : http://aww.myintranetsite.fr/
Exclude paths :
- @NONE@
1:http://aww.myintranetsite.fr/
(time : 00:00:05)
No link in temporary table
links found : 1
http://aww.myintranetsite.fr/
Optimizing tables...
Indexing complete !

and there is no data in the database, phpdig can't spide into subdirectory

for information
my website needs authentification
i try to index with webmaster account or web owner account
no result

thanx in advance
deshaye7 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2005, 07:57 AM   #2
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Think of PhpDig as just some r****m person surfing your site. If that r****m person cannot see your protected content, then neither can PhpDig. If you are using HTTP authentication (an htaccess file) then you can have PhpDig crawl the content by using http://username:password@www.domain.com but note that using such a link will send the username and password in plain text.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with indexing Raghavendra Script Installation 3 09-25-2006 09:52 PM
Indexing problem... afrim_05 Troubleshooting 3 11-24-2005 04:51 AM
Yet another indexing problem sbhikes Troubleshooting 4 05-17-2004 11:20 AM
indexing problem outside localhost onlytrue Troubleshooting 2 03-18-2004 01:46 AM
indexing problem?? Chris2 Troubleshooting 2 02-21-2004 08:23 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.