PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Script Installation

Reply
 
Thread Tools
Old 10-19-2007, 10:30 AM   #1
adamshuy
Green Mole
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
spider does not work

I am running phpdig 1.8.8 on my Windows XP pro machine. I am on admin/index.php page and choose depth 3 and link per 11. Than run it. I only see the site record in the database. And nothing else happens. Please help me to solve this problem.
adamshuy is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2007, 07:43 AM   #2
PL_90
Green Mole
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 6
Make sure that in the php.ini allow_url_fopen = on is. Try to install it on a server / webspace...
PL_90 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spider.php in shell don't work TikkY Troubleshooting 1 03-25-2006 06:02 PM
not work isababa Troubleshooting 3 08-30-2005 04:54 PM
It doesn't work humanitaire.ws Script Installation 8 12-15-2004 03:37 AM
Spider doesn't work for first time sbrinkmann Script Installation 1 09-07-2004 03:34 PM
Install did not work dplatt Script Installation 13 02-17-2004 09:31 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.