PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Script Installation

Reply
 
Thread Tools
Old 10-20-2006, 03:33 AM   #1
raphael_ita
Green Mole
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 6
When I try to index a blank page appears

I have installed (apparently with success...) Php Dig on www.raphaelproject.com
but when I try to index the site a blank page appears!
What can I do?

Mysql tables are configured.

This is my php info page:
http://www.raphaelproject.com/info.php

I have searched in the forum for a similar problem
but I have not found a solution for my specific situation...

Thanks for your support!
raphael_ita is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2006, 03:48 PM   #2
mateo
Green Mole
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
problem with indexing

Hello i have the same problem.
Installation went ok but indexing goes into spider.php (blank page)and stays there for ever??

any guest why.?

database is ok, user is set up ok.

im running on mac osx
thanks
mateo is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2006, 05:25 PM   #3
raphael_ita
Green Mole
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 6
The only solution that I have found is... re-installing the old version of Phpdig (1.8.8) and all is right now!
raphael_ita is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blank page after install odyssee Script Installation 1 05-04-2006 05:50 AM
blank page akita Script Installation 2 06-28-2005 10:54 PM
Blank Page with FreeBSD 4.7 Barcelo Script Installation 1 03-04-2005 03:11 AM
Blank page olivier Script Installation 1 02-10-2005 02:17 PM
blank page olivier Script Installation 11 12-03-2004 07:10 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.