PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2004, 07:19 PM   #1
antoonvdr
Green Mole
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Question No links found

I cannot get PhpDig to work, even after extensive search in this forum.
What I have done:
* I made the tables semi manually in phpAdmin and I think they are working
* get rid of the time_limit
* changed the $user_agent = $regs[1]; part in the robot_functions.php as suggested in this forum
* changed the $delay values
* CHMODded the admin/temp/ subdirectory to 777

I even started indexing other sites but in all cases PhpDig found only 1 link but I know there are more. When I tried to find certain words using search.php they were not found...

Any suggestions?
antoonvdr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No links found... pwoc Troubleshooting 0 11-10-2004 09:05 PM
Another: links found : 1 majestique Bug Tracker 11 07-12-2004 01:19 AM
0 links found, yes, another one juzzi Troubleshooting 5 07-05-2004 08:31 AM
links found : 0 w/ example squatty Troubleshooting 3 06-21-2004 06:00 AM
Links found: 1 CafeenMan Troubleshooting 10 05-12-2004 09:35 PM


All times are GMT -8. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.