PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 10-14-2003, 01:13 AM   #1
heiko
Green Mole
 
Join Date: Oct 2003
Location: germany
Posts: 10
problems on the first result page with multiple search strings

Hi,

I am using version 1.6.1 and noticed a strange problem...
when I am searching two or more words, all the results
(e.g. http://www.yourname.com/Products.php?Name=AAA-703-1&Type=Konverter&UType=Datarate) on the first page produce an error. if i copy the link and paste it to a new(!!!) window everything is fine. If I go to result-page 2 or X and afterwards back to one all Links work fine...

Does anyone know why??
Something with urlencode/decode??

best regards
heiko
heiko is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2003, 11:51 AM   #2
Rolandks
Purple Mole
 
Rolandks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Kassel, Germany
Posts: 119
Re: problems on the first result page with multiple search strings

Quote:
Originally posted by heiko
I am using version 1.6.1 and noticed a strange problem...
Hi, can you try first : version 1.6.2 ! The Links like ?Name=AAA-703-1&Type=Konverter&UType=Datarate must work.

-Roland-
Rolandks is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2003, 12:23 AM   #3
heiko
Green Mole
 
Join Date: Oct 2003
Location: germany
Posts: 10
the links work fine in 1.6.1 as well...
my problem is just a search with multiple search strings (vielleicht kann ich mich auf deutsch klarer ausdrücken: nur wenn ich nach mehreren worten gleichzeitig suche werden die links anscheinend falsch en/decoded ?! aber dies wohl auch nur temporär, da der kopierte link dann in einem neuen fenster einwandfrei funktioniert, es gibt auch keine probs wenn ich zunächst auf die zweite ergnisseite klicke, zurückklicke und dann auf der ersten seite die links anklicke...)

but nevertheless, maybe I really should install 1.6.2...
heiko is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2003, 05:06 AM   #4
heiko
Green Mole
 
Join Date: Oct 2003
Location: germany
Posts: 10
nothing changed with 1.6.2 - same problem....
heiko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with the search result Paka76 How-to Forum 1 12-05-2005 06:53 AM
Search Result Page Question b-online How-to Forum 2 03-28-2005 01:03 PM
Problem using custom search result page passweb Troubleshooting 5 09-13-2004 11:43 PM
search result destroys page layout... Chris2 Troubleshooting 1 02-11-2004 12:17 PM
empty search info on the result page 123av Troubleshooting 6 11-15-2003 05:09 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.