PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 05-15-2004, 02:26 PM   #1
jacobwoods
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 3
Error 404 Continuous on re-index

I have indexed my site, but when I try to re-index it by clicking on 'Update Form' in the Admin panel, I get this:

Spidering in progress...

--------------------------------------------------------------------------------
SITE : http://www.mysitehere.com/
Exclude paths :
- @NONE@
Error 404
(time : 00:00:05)
Error 404
(time : 00:00:10)
Error 404
(time : 00:00:15)
Error 404
(time : 00:00:20)
Error 404
(time : 00:00:25)
Error 404
(time : 00:00:30)
Error 404
(time : 00:00:35)
Error 404
(time : 00:00:40)
Error 404
(time : 00:00:45)

... and so on...


It's my first re-index, and it's been about 4 days since I first installed and spidered.

I've seen a reference to LIMIT_DAYS so I've set it to zero.
define('LIMIT_DAYS',0);

Why would I be getting this problem on all my pages?
jacobwoods is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2004, 03:21 PM   #2
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Does it give you any URLs for the 404s it's getting? Also, it would help if you posted the link to the site you're trying to re-index.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2004, 10:03 AM   #3
jacobwoods
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 3
No, that's the only code it replies...It just keeps doing that over and over.

The site is soundcedar.com/search/
jacobwoods is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2004, 05:31 PM   #4
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Sorry I didn't reply sooner, but I had something hosed on my site's phpdig.

I tried just now indexing a few pages from your site, then stopped the spider, unlocked the site, then updated on your site. No problems.

I'm not sure what's happening, but what I'd suggest is emptying all your phpdig tables and spidering fresh. That has seemed to get quite a few people out of a pickle (including me!). You probably won't have to do that every time you spider you site, only this once.

Let us know if that helps.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2004, 01:59 PM   #5
jacobwoods
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 3
Thanks Vinyl,

The only way I am able to get it to work is delete tables AND files, then upload files from fresh extract...then install, then run spider.php

Big pain in "......"

Also, in the confusion I accidentally deleted my custom HTML template...DOH!

PLEASE let me know if a solution comes around for this...
jacobwoods is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2004, 03:19 PM   #6
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
Hi. Does running the cleanup_engine.php file from the admin panel help?
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
404 error although page exists hendrix Troubleshooting 13 02-15-2005 05:58 AM
get 404 page on install tajmahal Script Installation 1 01-19-2005 04:59 PM
404 error via shell... no pages indexed claudiomet Troubleshooting 2 09-01-2004 06:07 AM
cmd line index error msg WebDiva 2.0 How-to Forum 4 08-25-2004 08:13 PM
404 errors petritur Troubleshooting 1 07-13-2004 11:56 AM


All times are GMT -8. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.