PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > How-to Forum

Reply
 
Thread Tools
Old 05-12-2004, 05:44 PM   #1
gooseman
Green Mole
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 11
No link in temporary table

SITE : http://www.**MYSITE**.com/
Exclude paths :
- @NONE@
1:http://www.**MYSITE**.com/
(time : 00:00:05)
No link in temporary table

--------------------------------------------------------------------------------

links found : 1
http://www.**MYSITE**.com/
Optimizing tables...
Indexing complete !

Hi - I'm trying to index my site, but no luck. It's hosted on Linux using Apache 2.

I _CAN_ index the site from my local host, so it's not a ROBOT.txt issue. I've also checked the CHMOD - all the correct directories are set to 777.

Any thoughts? I'm real stuck

Thanks!
gooseman is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2004, 04:48 PM   #2
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
I'm confused as to what you're trying to do. You say you can index from your local host, so are you having problems with a cron job or what?
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2004, 02:04 AM   #3
gooseman
Green Mole
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 11
Sorry - that wasn't clear!

I can't index from localhost, but I have a nother server set up at home with a phpdig, which can index the site ok.

I just transferred the database output, but that's far from ideal

Thanks
gooseman is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2004, 02:22 AM   #4
Pulsar-san
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Location: France
Posts: 8
I have seen some different problem when using loopback (localhost) as website address.
Try using the real address, even if phpdig is running on the same computer.
Pulsar-san is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2004, 02:24 AM   #5
gooseman
Green Mole
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 11
Yeah - I tried that - no luck
gooseman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No link in temporary table yet again... funeral Troubleshooting 2 04-06-2005 01:45 PM
No link in temporary table raphael_ita Troubleshooting 4 12-07-2004 12:25 AM
Help Please: No link in temporary table SystemX Troubleshooting 5 06-27-2004 10:20 PM
No link in temporary table (yet another one) renehaentjens Troubleshooting 7 03-30-2004 10:46 PM
No link in temporary table michabis101 Troubleshooting 20 03-29-2004 01:08 PM


All times are GMT -8. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.