PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 09-24-2003, 04:41 AM   #1
jakobyen
Green Mole
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Tables missing but it is wrong

I want install PHPDig;

Then i created DB and tables then make connection.php file and then i tested site. And give me the error:

"Table engine missing. Table excludes missing. Table keywords missing. Table sites missing. Table spider missing. Table tempspider missing. Table logs missing. "

But all tables created and i see them. When i connect with same user pass i see.. But the application dosen't see..

Can anyone help me about this problem.. thank you..
jakobyen is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2003, 12:26 PM   #2
Rolandks
Purple Mole
 
Rolandks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Kassel, Germany
Posts: 119
Re: Tables missing but it is wrong

Quote:
Originally posted by jakobyen

But all tables created and i see them. When i connect with same user pass i see.. But the application dosen't see..
Where do you see them ? In PhPmyadmin ?
Do you use the /admin/Install.php to create and setup all ?
What table-prefix do you use ?
What shows: your-php-dig-path/index.php and your-php-dig-path/admin/index.php - the same error ?
Which parameter are in include/connect.php - all right ?

Last edited by Rolandks; 09-24-2003 at 01:05 PM.
Rolandks is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2003, 06:46 PM   #3
David J Harmon
Orange Mole
 
David J Harmon's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Corbin KY
Posts: 45
Well I used MySQL to make my db then used install.php to make the tables. The firest time I done it I forgot to change the perm. on the subdir (777). But after fixing that it work. So maybe you need to change the subs to 777, smartFTP will let you do that. If that don't work maybe someone else will have an ideal

David J Harmon
Cappuccino David
David J Harmon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't create tables!! arsene4444 Script Installation 2 10-05-2005 05:19 PM
search results are in the wrong order wptechno How-to Forum 8 07-26-2005 08:06 PM
Where am I going wrong? Warmbells How-to Forum 1 12-12-2004 08:18 PM
Phpdig gives me wrong result Fabrice Troubleshooting 6 10-01-2004 01:45 AM
PhpDig spiders included menu: wrong results nicor Troubleshooting 3 03-25-2004 04:58 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.