PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 09-24-2003, 05:59 AM   #1
cyberpunk71
Green Mole
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Cool Indexing not complete

I installed phpDig and went just fine. I went to index my site and it only indexes the root of the site. I have tried to put each subdirectory in there manually and it doesn't find any thing when it indexes the subdirectory. I check the documentation thoroughly I can't anything to help. I know my php is working correctly. I have not modified the config file. MySQL is running perfectly.
cyberpunk71 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2003, 07:07 AM   #2
sid
Former Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 34
Are the pages in the subdirectories linking to your site? Remember , PhpDig only follow's links , it cannot manually find all the pages from your site, if the linking doesn't work, create a new MySQL database and then try, I had a problem where PhpDig wouldn't index a site when it was already re-indexed 5 times in the history, I re-installed in on a new database, it worked, Check and see.
sid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Time out? Indexing does not seem to complete tomcowle Troubleshooting 2 08-10-2004 07:20 PM
Unable to complete installation mpostle Script Installation 6 10-28-2003 08:23 PM
Indexing not complete Phez Troubleshooting 1 09-12-2003 10:41 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.