PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > How-to Forum

Reply
 
Thread Tools
Old 04-10-2006, 05:54 AM   #1
totobeloeil
Green Mole
 
Join Date: Apr 2006
Location: France
Posts: 12
WAMP - Not spidering

Hello,

I should need some help because the spidering doesn't work and I really don't find what to do.

The configuration is Windows 2000 Professional / Apache V2.0.55 / PHP V5.1.2 / MySQL V5.0.19 / phpDig V1.8.9-RC1.

When spidering, the first thing I've got is :

Spidering in progress... [Stop spider]
SITE : http://localhost/
Exclude paths :
- @NONE@
Wait...


Then I get a window telling that Apache has generated errors and will be closed by Windows.

If I stop spider.php, I can see that the site has been created into the tables (sites and site_page), but there is nothing into the other tables.

It is the same whatever I try to crawl : localhost, external site, single page, ...

If somebody has got an idea ...

Here are the main parameters of my config files :

php.ini
allow_url_fopen = On
; cgi.force_redirect = 1
doc_root =
extension_dir = "./ext/"
extension=php_mbstring.dll
extension=php_mcrypt.dll
extension=php_mysqli.dll
extension=php_mysql.dll
;open_basedir =
register_globals = Off
safe_mode = Off
sql.safe_mode = Off


httpd.conf
DocumentRoot "H:/Serveur/Apache2/htdocs"
ServerName localhost:80
<Directory "H:/Serveur/Apache2/htdocs">
SymLinksifOwnerMatch ExecCGI MultiViews
Options Indexes FollowSymLinks
AllowOverride None
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>

The following lines where added at the end of httpd.conf :
LoadModule php5_module "H:/Serveur/PHP/php5apache2.dll"
AddType application/x-httpd-php .php
# Configure le chemin vers le fichier php.ini
PHPIniDir "C:/WINNT/"


config.php
define('ABSOLUTE_SCRIPT_PATH','H:/Serveur/Apache2/htdocs/phpDig');
define('ALLOW_SUBDIRECTORIES',false);
define('CRON_ENABLE',true);
define('FTP_ENABLE',0);
define('LIMIT_DAYS',0);
define('LIMIT_TO_DIRECTORY',false);
define('PHPDIG_ADM_AUTH','1');
define('PHPDIG_DEFAULT_INDEX',false);
define('PHPDIG_IN_DOMAIN',true);
define('USE_RENICE_COMMAND','0');

In config.php, *_LIMIT and FORBIDDEN where unchanged.

connect.php
define('PHPDIG_DB_PREFIX','');
define('PHPDIG_DB_HOST','localhost');
define('PHPDIG_DB_USER','*****');
define('PHPDIG_DB_PASS','*****');
define('PHPDIG_DB_NAME','phpdig');
totobeloeil is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2006, 12:04 AM   #2
totobeloeil
Green Mole
 
Join Date: Apr 2006
Location: France
Posts: 12
I finally installed phpDig V1.8.8

I finally installed phpDig V1.8.8 .
Now, spidering is working on localhost.
It seems to me that it doesn't spider the whole.
But as there are many posts about this ...
totobeloeil is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 08:30 AM   #3
fire59
Green Mole
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
I'm having the same problem where 1.8.8 will only index the home page or the page that I tell it to. It doesn't go beyond that page. Can you provide the link to this discussion?
fire59 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 08:56 AM   #4
fire59
Green Mole
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
I'm running phpDig 1.8.8, MySQL 4.0.24, PHP 5.05, Apache 2.0.54 on Kubuntu Linux.
fire59 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WAMP - Spidering became crazy totobeloeil Troubleshooting 2 04-12-2006 03:58 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.