PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 01-14-2005, 03:07 PM   #1
nosrak
Green Mole
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
.php/x/x problem

Hi, I have lots of links that look like .php/1/1 etc. I can't seem to get phpdig to follow these links when it spiders.
nosrak is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2005, 07:29 PM   #2
Charter
Head Mole
 
Charter's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,539
With so little given information, try the documentation.
__________________
Responses are offered on a voluntary if/as time is available basis, no guarantees. Double posting or bumping threads will not get your question answered any faster. No support via PM or email, responses not guaranteed. Thank you for your comprehension.
Charter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
basic php/mysql verification problem sturomanek Coding & Tutorials 1 03-21-2007 07:06 PM
problem with config.php with line 109 CDD Troubleshooting 0 11-21-2006 08:15 AM
spider.php problem digdug Script Installation 8 10-18-2006 07:25 AM
PHP form processing problem - Please advise NPeart1 Coding & Tutorials 0 01-18-2006 11:42 AM
Installation Problem - password login, install.php paullind Script Installation 12 04-21-2004 09:59 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.