PhpDig.net

Go Back   PhpDig.net > PhpDig Forums > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools
Old 05-10-2004, 02:10 AM   #1
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
< phpdigInclude >

I've got 2 problems, certainly one is linked to the other.


a) the spider never end spidering since I had <!-- phpdigExclude --> and Include, in my pages.

b) When I search,
< phpdigInclude > appears in the resume of results, see below.

anyone have an idea ?



Site Web Managis - testimoniaux
< phpdigInclude > < phpdigInclude >
http://www.maphilo/managis/index.php/view/temoin - 11.8k - 10-05-2004
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 05:28 AM   #2
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Welcome to the forum, oliviert. We're glad to have you here!

Sorry, the URL you posted doesn't work.

Did you put your exclude and include comments on separate lines? That's what you need to do for them to work properly.

Hope this helps.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 12:54 PM   #3
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
have a look to this website

I did read everything about phpdigInclude/Exclude before posting my message.
Both of the phpdigInclude/Exclude are on their own single line,

but the result is what i told you, make a search on the website www.maphilo.com/managis/ .
search for "coach" keyword, you will see the result.
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 12:56 PM   #4
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
<phpdigInclude>

More, if I look in the statistic, phpdigInclude appears as a keyword....
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 02:05 PM   #5
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
I don't know how many pages you might have like this one, but I looked at:
Quote:
http://www.maphilo.com/managis/index.php/item/284
and found a pair of <!-- phpdigExclude --> comments in your source, rather than the usual exclude / include pair. That could be the whole problem, I don't know.

Try fixing that and see what happens. Please post your results, too. I'm curious to know if that fixes the problem.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2004, 02:02 AM   #6
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
I did fix the <!-- phpdigExclude --> pair.
I did empty all tables, and reindex the site.

I still have the same problem, you can check.

It seems that phpdig have problem wih block of comment.
in the resume of the result you can also see <onLoad = init()>, which is in fact a commented line in my code, as the phpdigInclude / Exclude.

I got no idea, why this happend, and i do not have time to go into the code now...
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2004, 03:18 AM   #7
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Hmmm. I sure thought that would have fixed the problem.

When you get a chance to work on your code, try changing this:
PHP Code:
<!--onLoad="init()"--> 
to this:
PHP Code:
<!-- onLoad="init()" --> 
Let us know if that helps.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2004, 05:13 AM   #8
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
well, still the same result ....
I certainly will remove the resume....
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2004, 05:35 PM   #9
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Well, I don't know if this is a clue or not but I just added:
http://www.maphilo.com/managis/
to my own site's search engine, and tested out the search for the word "coach."

Except for a really weird display of the first page results - and I have no idea what is causing it - the results themselves are displaying as you would expect. Check it out here to see what I'm talking about.

This makes me wonder what your phpdig template looks like. Maybe you have something there which is causing your problem?
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2004, 12:58 AM   #10
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
ok, the difference is huge, I will look into the template, the thing is i did not modify anything in it at this time.
The second thing is that you have many result, due to the indexation of the metas. For my part i did just remove the indexation of metas for my local phpdig, engine.

I'll come back to the thread if i find something in the templates...

thanks for all.
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2004, 09:49 AM   #11
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
After few searches, still have the problem.
I did check everything.

the templates are fine.

Then the last thing, i do want someone to look at my meta tags, for me it's the last reason for this to happend.

Any help will be usefull.
thanks.

Load the page http://www.maphilo.com/managis/index.php and look at the source for the meta.

Olivier
oliviert is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2004, 04:36 PM   #12
vinyl-junkie
Purple Mole
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 694
Understand that I'm grasping at straws right now, but try putting quotes around the name= fields in these two meta statements:
PHP Code:
<META content="Site Web Managis" name=keywords/>
<
META content="Site Web Managis" name=description/> 
Also, does the code in config.php look like this for these two statements?
Quote:
define('DISPLAY_SNIPPETS',true);

define('DISPLAY_SUMMARY',false);
If so, try reversing those and see what happens. You don't have to re-spider to see what does for you.

Hope this helps.
vinyl-junkie is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2004, 02:13 AM   #13
oliviert
Green Mole
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
I did what you asked me, but nothing change.

BUT
I did remove all my metas,
and Now!: many of the results are well formated, and few of them still have the < phpdigInclude > tags.

What seems strange to me, is that in my htmls, i have <!-- phpdig... and the result is < phpdig...

something goes wrong in phpdig, or it can not accept a piece of html code that i did not identify at the moment.

Thanks for your help.
oliviert is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
<!-- phpdigInclude --> and <!-- phpdigExclude --> doesn`t work Paka76 How-to Forum 0 12-06-2005 05:44 AM
Indexing "<word>-<word>"? FaberFedor How-to Forum 23 02-28-2005 03:35 AM
Instructions for use <!-- phpdigExclude --> and <!-- phpdigInclude --> maquido How-to Forum 1 06-02-2004 03:36 AM
Bugfix <!-- phpDigInclude --> (English version) Iltud Bug Tracker 0 09-13-2003 11:53 AM
Bugfix <!-- phpDigInclude --> (Version française) Iltud Bug Tracker 0 09-13-2003 11:51 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.