PhpDig.net

PhpDig.net (http://www.phpdig.net/forum/index.php)
-   Troubleshooting (http://www.phpdig.net/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Is there anyway to get phpDig to search for both the keywords? (http://www.phpdig.net/forum/showthread.php?t=89)

sid 09-24-2003 03:23 AM

Is there anyway to get phpDig to search for both the keywords?
 
Hi,
I see that your PHP program indexes very well :-) but, when I search , It doesn't search for BOTH the keywords beside each other but searches for only 1 keyword. And sometimes gives me In-accurate results which in Mathematical Search terms is called Searching set in default "OR" instead of "AND" which searches for all the keywords that you enter.
I there anyway to fix this?????


Regards,
Sid

Rolandks 09-24-2003 02:11 PM

Please post an word example here:

Search Test-page

sid 09-24-2003 06:15 PM

For example a search for "PhpDig Search" (without quotation) will not return with both words "PhpDig Search" but will only return with the word PhpDig...

Rolandks 09-25-2003 02:04 AM

Hmm it returns both, but the ranking result is something wrong. Both words in Headline must have 100% because Words in the title can have a more important weight in ranking results.

.... 4. [20.97 %] PhpDig :: Web Spider and Search Engine ...

This must at Position 1 ?!

Ps.: I see that all words are all at the same Site. Try this:

Common Log Format

it returns all three words and higlight this.

sid 09-25-2003 05:40 AM

How do you do that?

Charter 09-26-2003 06:06 PM

Hi. This problem may be related to the one posted here. I'll be working on it for a future release.

sid 10-17-2003 07:56 PM

Similar problem, In the PhpDig demo, it highlights a search for Common log format, won't highlight all the 3 words beside each other, it will conly highlight common and format and log is in between them, it won't highlight that but, a search for the same query in the old PHPDIG site will hgihlight all 3 keywords beside each other, I have the same problem , but the old PHPDIG site doesn't, is there anyway to fix this????

Charter 10-17-2003 09:25 PM

Hi. If you try this using "words begin" or "any words part" is seems to highlight all the words. The "exact words" option looks like it needs more work. I'll be working on it for a future release.


All times are GMT -8. The time now is 03:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.