PDA

View Full Version : refine problem


Killersushi
01-24-2004, 01:40 AM
hello

i have a problem with the hidden field "refine".
i use a checkbox "limit query to the archiv" in the searchform. so it is posible to search the archiv. this is working, but the statistik does not work enymore.
eny idea how to limit the query to a directory without to break the statistik?


best wishes
killersushi

Charter
01-24-2004, 08:38 AM
Hi. In search_function.php is the following code that could be modified:

if (PHPDIG_LOGS == true && !$browse && !$refine) {
if (!isset($exclude)) {
$exclude = array();
}
if (is_array($final_result)) {
phpdigAddLog ($id_connect,$option,$strings,$exclude,count($final_result),$search_time);
}
else {
phpdigAddLog ($id_connect,$option,$strings,$exclude,0,$search_time);
}
}

Killersushi
01-25-2004, 11:48 PM
hi
it seams to work now, hope i did not brake enything else :)

thank you for the tip
killersushi