PDA

View Full Version : adwords


edgar
11-04-2003, 01:34 PM
Is it possible to configurate phpdig to show websites with configurated keywords first ??

is that possible?

Rolandks
11-04-2003, 02:10 PM
No

edgar
11-04-2003, 02:43 PM
:( and in next version ?

Charter
11-07-2003, 11:53 AM
Hi. I'm not sure what you mean. Is it that you are wanting to dispaly a limited set of results for certain keywords atop the rest of the search results for those same keywords?